Auto

Me këtë truk të thjeshtë, do ta shkrini shpejt xhamin e përparmë të veturës

 

Përdoruesja e TikTokut, Sara Deutsch, publikoi një truk të thjeshtë për të shkrirë shpejt xhamin e përparmë të veturës.

Ky është një nga problemet më të urryera me të cilat përballen shoferët e veturave gjatë muajve të dimrit, sidomos kur në mëngjes nxitojnë në punë dhe nuk kanë kohë të mjaftueshme për të pastruar xhamin e përparmë.