Auto

Honda S2000 CR e vitit 2008 shitet për 125.000 dollarë

 

Një Honda e modelit S2000 e prodhuar më 2008 u shit për 125,000 dollarë në platformën e ankandit Bring-A-Trailer, duke e bërë këtë model të dytin më të shtrenjtin që është shitur ndonjëherë në botë. Ajo që e bën këtë veturë të veçantë është se është një nga rreth 700 modelet e prodhuara të Club Racer.

Më parë ishte në Chicago, Illinois dhe Manitoba, Kanada përpara se të blihej më 2019 nga shitësi i fundit. Ajo u shit me vetëm 9600 kilometra të kaluara, disa parë çelësa dhe një raport të pastër të historisë së veturës. Pjesa e jashtme ka nuancë Apex Blue Pearl që duket se është ruajtur mirë gjatë viteve.