Auto

Musk jep detaje për kamionin Cybertruck

 

Shefi i Teslas, Elon Musk, njoftoi se makina Cybertruck, do të jetë rezistuese ndaj ujit dhe do të ketë kapacitetin të shërbejë si barkë.

Ai shkroi në Twitter të enjten se kjo makinë do të mund të përdoret në lumenj, liqe dhe nëpër detet që s'janë shumë të trazuar.