Auto

Vetura më e pazakontë në botë – 3 metra e gjerë

 

“Lamando L” është emri i një veture që Volkswageni e ka krijuar vetëm për tregun e Kinës. I supozuar të jetë si një Jetta, “Lamando L” është veturë me bazë më të gjerë. Megjithatë, një përdorues i “TikTok-ut” nuk ishte i kënaqur me këtë madhësi ekstra dhe ka vendosur të krijojë diçka edhe më të madhe.

“Lamando 5XL” është vetura në koleksionin e “justinbuildcars”, që duket sikur të jetë prodhim i photoshopit. Megjithatë, është e vërtetë. Për ta dëshmuar, ai ka publikuar një video duke i qëndruar afër veturës me madhësinë më të rrallë që është parë ndonjëherë.