Auto

Problemet e zinxhirit të furnizimit ngadalësojnë prodhimin në Porsche

Foto ilustrim
 

Prodhuesi gjerman i automjeteve, Porsche, është duke u përballur me një sërë problemesh prodhimi, gjë që ka bërë të ngadalësohet montimi dhe të shtyhen afatet e dorëzimit, shkroi të enjten “Go Auto”.

Problemet e zinxhirit të furnizimit kanë bërë që kompania aktualisht të mos jetë në gjendje të ofrojë modele të caktuara, si Panamera dhe Macan.