Auto

Kia tërheq 105 mijë vetura në Rusi

 

Dega ruse e Kia-s nisi tërheqjen e më shumë se 100 mijë veturave për shkak të një mosfunksionimi të mundshëm të airbag-ut, njoftoi një rregullator qeveritar, shkruan Reuters.

Tërheqja prek modelet e Kia Rio të ndërtuara midis viteve 2013 dhe 2018 në fabrikën e Hyundai në qytetin rus të Shën Petersburgut, ka thënë agjencia federale ruse për rregullimin teknik dhe metrologjinë (Rosstandard).