Auto

Ferrari tërheq mbi 23 mijë vetura për shkak të problemeve me frena

 

Ferrari është detyruar të tërheqë 23.555 vetura për shkak të një problemi të mundshëm që mund të çojë në humbjen e funksionit të frenimit dhe të rezultojë në një aksident trafiku, shkruan Motor1.

Kompania nga Maranello gjithashtu tërhoqi pothuajse 10 mijë vetura në tetor të vitit të kaluar për shkak të të njëjtit problem, dhe tani ky numër është dy herë më i madh.