Auto

MINI prezantoi konceptin elektrik Aceman

 

MINI prezantoi një koncept elektrik në formën e një crossover që paralajmëron shfaqjen e modeleve të ardhshme të kësaj marke, shkruan Autoblog.

Bëhet fjalë për konceptin MINI Aceman, versioni i prodhimit të të cilit do të shfaqet pak më vonë dhe do të mbushë hendekun mes modeleve Cooper dhe Countryman.