Auto

AB Volvo largon nga puna disa punonjës rusë

 

Prodhuesi i kamionëve, AB Volvo, ka filluar të pushojë nga puna disa punonjës rusë dhe të ulte operacionet, por nuk ka marrë një vendim për t'u larguar plotësisht nga vendi, ka thënë kompania të martën.

Kompania suedeze në shkurt pezulloi të gjitha shitjet, shërbimin dhe prodhimin në Rusi, e cila vitin e kaluar përbënte rreth 3% të shitjeve të saj neto të grupit.