Auto

Ioniq 6 i Hyundait do të konkurrojë Tesla 3

 

Në mesin e korrikut, Hyundai do të shpallë të dhënat teknike të modelit të ri elektrik, i cili mund të konsiderohet si një konkurrent i drejtpërdrejtë i Tesla 3.

Hyundai ka hequr kamuflazhin dhe ka zbuluar se si duket modeli i ti elektrik i emërtuar Ioniq 6. Kompania ka publikuar disa foto se si do të duket brenda dhe jashtë.