Auto

Elon Musk përmend për herë të parë mundësinë e falimentimit të Teslas

Foto: File Image
 

Tesla po përballet me miliarda dollarë humbje nga fabrikat e saj të reja, problemet e zinxhirit të furnizimit dhe bllokimet si pasojë e COVID-19. Kjo ka bërë që themeluesi i saj, miliarderi Elon Musk të përmend mundësinë e falimentimit në një intervistë të fundit.

"Dy vitet e fundit kanë qenë një makth absolut i ndërprerjeve të zinxhirit të furnizimit, njëra pas tjetrës," tha Musk në një intervistë me një grup pronarësh të Teslas.