Auto

Toyota ul planet e prodhimit në korrik për 50 mijë veutra

 

Toyota të enjten uli planin e saj të prodhimit global për muajin korrik me 50 mijë automjete pasi mungesat e çipave dhe ndërprerjet e furnizimit për shkak të COVID-19 vazhduan ta frenojnë prodhimin, shkruan Reuters.

Prodhuesi më i madh i veturave në botë për nga vëllimi pret të prodhojë 800 mijë automjete muajin e ardhshëm, thuhet në një deklaratë.