Auto

Fordi tërheq afro tre milionë vetura

 

Ford po tërheq 2.9 milionë veturave për shkak të një defekti që e pengon automjetin të kalojë në marshin e synuar, duke e bërë atë të lëvizë në një drejtim të papritur, ka thënë Administrata Kombëtare e Sigurisë së Trafikut në Autostrada, shkruan Reuters.

Tërheqja prek disa automjete 2013-2019 Escape, 2013-2018 C-Max, 2013-2016 Fusion, 2013-2021 Transit Connect dhe 2015-2018 Edge, shtoi agjencia në një njoftim të mërkurën.