Auto

BMW-ja prezanton SUV-in elektrik iX1

 

BMW-ja ka zgjeruar linjën e saj të veturave elektrike me prezantimin e iX1 SUV, një variant plotësisht elektrik i X1 Crossover.

iX1 konsiderohet si model bazë i SUV-it elektrik dhe është një prej veturave elektrike me koston më të ulët të kompanisë.