Auto

Veturat me sigurinë më të madhe gjatë përplasjeve

 

Në testet e fundit të sigurisë të kryera nga EuroNCAP, të pesë yjet u siguruan nga KIA EV6, Mercedes-Benz C-Class, Volkswagen Multivan dhe Volvo C40 Recharge.

Image