Auto

Mercedesi do të fokusohet te veturat luksoze

 

Prodhuesi gjerman, Mercedes-Benz, ka përjetuar rritje në dhjetë vjetët e fundit falë automjeteve kompakte më të përballueshme. Tani, Mercedes-Benzi do të përqendrohet në veturat luksoze sepse ato ofrojnë shanset më të mira për rritje ekonomike dhe ruajtjen e vendeve të punës, ka konfirmuar shefi Ola Kelenius në një konferencë të premten, shkruan AutoExpress.

Prodhuesi gjerman dëshiron të përmirësojë modelet e tij bazë në të ardhmen.