Auto

Volkswagen Aero B i ri spiunohet para lansimit më 2023

 

Modeli i ri Volkswagen Aero B është spiunuar gjatë testimeve, duke dhënë pamjen më të përafërt deri tash për rivalin e Tesla Model 3.

Vetura e re, krejtësisht elektrike, do të ruajë detajet e dizajnit të linjës ID. Në dizajn vërehet aerodinamika më e ulët, por mbulohen detajet e grilës dhe dritave, shkruan AutoExpress.