Auto

Nissani shtyn sërish lansimin e veturës elektrike Ariya

 

Kompania Nissan Motor ka shtyrë sërish lansimin e veturës së saj elektrike Ariya B6 SUV, për shkak të mungesës së gjysmëpërçuesve dhe ndërprerjeve të tjera të zinxhirit të furnizimit, ka bërë të ditur të hënën në mbrëmje, kompania japoneze.

Modeli i dytë elektrik i veturës Nissan, Ariya tani do të dalë në shitje më 12 maj në Japoni.