Auto

Njeriu më i pasur në Australi blen baterinë e Williams Formula 1

 

Gjigandi i minierave i themeluar nga njeriu më i pasur i Australisë po blen baterinë dhe krahun teknologjik të ekipit të garave të Williams Formula 1 për 222.2 milionë dollarë.

Fortescue Metals do të blejë Williams Advanced Engineering me bazë në Mbretërinë e Bashkuar nga firma private e kapitalit EMK Capital dhe Williams Grand Prix Engineering.