Auto

Rritet për 37% numri i karikuesve për vetura elektrike në Britani

 

Numri i karikuesve publikë për veturat elektrike në Mbretërinë e Bashkuar u rrit 37% vitin e kaluar, kanë zbuluar të dhënat e Qeverisë.

Të dhënat më të fundit të Departamentit të Transportit (DfT) janë për 1 janar 2022 dhe janë nxjerrë nga firma e hartës së karikuesve Zap-Map.