Auto

Del në ankand Cadillacu që i përkiste Elvis Presleyt

 

Elvis Presley besohet të ketë pasur më shumë se 200 vetura Cadillac, e një prej tyre ishte Cadillac Fleetwood Brougham i prodhuar më 1954.

Kjo veturë tash ka dal në ankand në Suedi dhe është e veçantë, pasi është e vetmja që është regjistruar në emër të Presleyt. Është diçka që e bën atë vërtet të veçantë, sepse edhe veturat në Muzeun Presley nuk ishin të regjistruara në emrin e tij.