Auto

Vetura e jashtëzakonshme e Audis në rally Dakar

 

Vetura e Audis në rally Dakar është një veturë që nuk ke parë më herët. Ka 6000 pjesë, dyfishë më tepër se një veturë mesatare.

Ajo që e bën këtë lëvizje të lëvizë janë një kombinim i tre motorëve të Formula E dhe një i veturës të serisë DTM.