Auto

Ford Mustang Mach-E 2022 rrit kapacitetin e baterisë

Foto: Ford
 

Ford Mustang Mach-E, po merr disa përditësime për vitin 2022.

Së bashku me rregullimet e çmimeve për disa modele dhe ndryshime në gamën e ngjyrave, ndryshimi më i dukshëm është një rritjen e kapacitetit të baterisë.