Auto

Del në ankand vetura e veçantë amerikane

 

Një veturë e veçantë amerikane, e prodhuar para Luftës së Dytë Botërore ka dalë në ankand. Bëhet fjalë për veturën Auburn Speedster 851, e projektuar nga Gordon Buehrig.

Është nxjerr në ankand nga shtëpia Sotheby’s dhe pritet të arrijë vlerën deri në 900 mijë dollarë.