Auto

Paralajmërohet ringjallja e Lamborghini Countach LP500

 

Lamborghini kohët e fundit ringjalli emrin legjendar Countach duke prezantuar pasardhësin modern të tij dhe ndërsa bota ende e admiron atë, prodhuesi italian nuk ndalet.

Të gjitha njësitë e planifikuara të Countachit tashmë janë shitur dhe Lamborghini po i kthehet edhe një herë të kaluarës së tij të lavdishme duke paralajmëruar diçka shumë emocionuese.