Auto

Microlino 2.0, veturë elektrike, e vogël dhe praktike për qytet

 

Në vitin 2018, kompania Micro Mobility prezantoi një model të veturës së vogël për qytet të quajtur Microlino, ndërsa tash ka paraqitur një variant të përmirësuar dhe përfundimtar serik 2.0 në Panairin e Veturave në Munih.

Microlino 2.0 i gjatë 244 cm është frymëzuar nga një BMË Isetta legjendare dhe gjithashtu ka një derë të përparme dalluese.