Auto

VW me strategji të re për shërbimet digjitale

 

Prodhuesi gjerman Volkswagen do të zbulojë një strategji të re mes pritjeve që koncepti i tij për gjeneratën e veturave të reja të forcojë përqendrimin e kompanisë në çështjet kryesore të digjitalizimit dhe shërbimeve.

Grupi më i madh evropian i automobilave ka planifikuar tashmë miliarda euro investime për të zgjeruar gamën e tij të modeleve elektrike dhe hibride si dhe për të zhvilluar prodhimin e ”qelizave” të baterive.