Auto

Mercedesi në SHBA nxjerr aksidentalisht të dhëna nga gati 1.000 klientë

 

Mercedes-Benz në SHBA ka thënë të premten se informacioni personal i ndjeshëm i gati 1.000 klientëve dhe blerësve të interesuar u bë pa dashje i arritshëm në një platformë të magazinimit.

Asnjë sistem Mercedes-Benz nuk u komprometua dhe asnjë skedar nuk u keqpërdor me keqdashje, shtoi kompania.