Auto

Rusia nis të prodhojë rivalin e “Bentleyt” dhe “Rolls-Royceit”

 

Rusia ka nisur të hënën prodhimin e veturës luksoze “Aurus Senat”, të promovuar nga presidenti Vladimir Putin.

Shteti shpalosi planet për linjën në vitin 2013. Putini ndihmoi në promovimin e veturës duke e drejtuar atë gjatë inaugurimit si president në vitin 2018.