Auto

Rolls-Royce lanson “veturën më ambicioze që është krijuar ndonjëherë”

 

Gjiganti i veturave, Rolls-Royce, zbuloi veturën e quajtur “Boat Tail”, një model veturash luksoze që e ka quajtur "vetura më ambicioze motorike e krijuar ndonjëherë".

“Boat Tail” është një vetur me katër vende, me përmasa gati 5.8 metra të gjatë, me pjesën e pasme të veturës në formë si një kuvertë jahtesh. Vetëm tre do të bëhen, dhe çmimi i veturës nuk është publikuar.