Auto

Ford Mustang, vetura sportive më e shitur më 2020

Ford Mustang, vetura sportive më e shitur më 2020
 

Për dy ditë, më 17 prill, Ford Mustang do të shënojë 57-vjetorin e themelimit dhe si dhuratë për kompaninë, është lajmi se kjo veturë sërish ishte më e shitura në botë sa u përket atyre sportive.

Mustang gjatë vitit 2020, në gjithë botën u shit në 80.577 njësi, që i bie se mbuloi 15.1 për qind të gjithë kërkesës për vetura sportive në botë.