Auto

Citroeni vjen me modelin e ri C5 X më 19 prill

 

Prodhuesi i veturave, Citroen, ka paralajmëruar modelin e ri që do të dalë në shitje shumë shpejt, i quajtur CX 5, që sipas kompanisë, do të kombinojë atributet më të mira të një veture hibride, elektrike dhe një kamionçine.

C5 X, modeli i ri kryesor i markës, do të debutojë në shfaqjen automobilistike të Shangait, i cili hapet përmes një konference për shtyp më 19 prill.