Auto

Dalin detaje të “Hummerit” elektrik, para lansimit më 2024

 

“GMC” ka publikuar detaje të reja për modelin tërësisht elektrik “Hummer”. Modeli i rilindur do të dalë në shitje më 2024, vjen me teknologji elektrike dhe stilin e vjetër të rrugës.

Modeli elektrik ia jep kompanisë mundësinë e pushtimit të një tregu të ri. Ai është i bazuar në versionin e shkurtër të “Hummerit”. Kompania ka thënë se bateria e veturës është mirë e mbrojtur në strukturë.