Auto

Shefi i Applet paralajmëron veturën e parë të kompanisë

 

Tim Cook, shefi i gjigantit teknologjik, Apple, ka dhënë paralajmërime për drejtimin e veturës së shumëpërfolur të kësaj kompanie, duke përfshirë teknologjinë e ngasjes autonome që do të jetë veçoria kyçe.

“Autonomia është teknologjia bërthamë, në pikëpamjen time”, ka thënë Cook në një intervistë për “Sway”. “Nëse ktheni kohën prapa dhe shikoni në shumë mënyra, vetura është një robot. Një veturë autonome është robot. Dhe ka shumë gjëra që mund të bësh me autonomi. Dhe do të shohim çfarë do të bëjë Apple”.