Auto

Mercedesi po i tërheqë mbi një milion vetura për shkak të një defekti në siguri

Mercedesi po i tërheqë mbi një milion vetura për shkak të një defekti në siguri
Foto: AP
 

Mercedes-Benz është duke i tërhequr nga tregu më tepër se një milion vetura për shkak të një defekti në siguri, me sistemin e thirrjes së emergjencës në vetura, raporton BBC.

Problemi është te sistemi “eCall” në vetura, që alarmon shërbimet e emergjencës për një aksident dhe mbështetet te lokacioni i veturës për të lajmëruar ato për vendndodhjen.