Auto

Jahti i parë “Lamborghini”

 

Do të futet në histori si jahti i parë ”Lamborghini”. Jahti motorik i lindur nga partneriteti midis kompanisë Lamborghini dhe Tecnomar, do të nisë së prodhuari për pak javë, shkruan vanityfair.it të mërkurën.

Pika fillestare në të cilën po punojnë të dy qendrat e stilit, është hibridi super sportiv ”Lamborghini Sian FKP 37”.