Auto

Fordi u jep fund dekadave të prodhimit në Brazil

Fordi u jep fund dekadave të prodhimit në Brazil
 

Prodhuesi amerikan i makinave Ford tha se do t’i mbyllë tri fabrikat e mbetura në Brazil, duke u dhënë fund dekadave të pranisë në këtë vend.

Fordi fajësoi pandeminë e koronavirusit, e cila tha se i ka zvogëluar më tej shitjet dhe ka rritur “humbjet e konsiderueshme” në rajon.