Auto

Apple dhe Hyundai po zhvillojnë veturë autonome

 

Në fund të vitit 2020, është raportuar se Projekti Titan i kompanisë Apple do të mund të prodhonte një veturë elektrike, autonome, deri në fund të vitit 2024.

Raportet ndërkohë u forcuan, që tregojnë se projekti është gjithnjë e më afër, ka shkruar të shtunën “Autoblog”.