Auto

Del në shitje Dodge Challenger i rrallë

Del në shitje Dodge Challenger i rrallë
 

Modeli Dodge Challenger i tejzgjatur në version limuzinë ka dalë në shitje në “eBay” me një çmim çuditërisht të lirë, vetëm 32,500 dollarë (rreth 26,500 euro).

Ky Challenger ka më shumë hapësirë në pjesën e pasme si dhe dy palë dyer “gullwing” (që hapen për së larti) – një palë në pjesën e mesme të veturës dhe një palë në pjesën e fundit.