Auto

MG-ja dhe Tesla janë prodhuesit e vetëm të veturave në Britani që kanë pasur rritje të shitjeve vitin e kaluar

MG-ja dhe Tesla janë prodhuesit e vetëm të veturave në Britani që kanë pasur rritje të shitjeve vitin e kaluar
Foto: Reuters
 

Regjistrimi i veturave të reja ka marrë goditje nga pandemia e koronavirusit, por dy prodhues të veturave kanë arritur të rrisin shitjet e tyre në vitin 2020.

MG-ja ka shitur 18.415 vetura të reja në Britani të Madhe vitin e kaluar, një shitje nga 13.075 sa kishte shitur në vitin 2019, raporton “Autoexpress”.