Auto

Fiat Chrysleri dhe PSA në prag të bashkimit

Fiat Chrysleri dhe PSA në prag të bashkimit
Foto: Reuters
 

Bashkimi mes Fiat Chrysler dhe PSA Group në Francë është duke u përballur me pengesa pasi dy kompanitë po kërkojnë miratimin e plotë të të gjithë aksionerëve. Këto pengesa janë cilësuar si përfundimtare pasi pikat e tjera i kanë dakorduar.

Marrëveshja, që nëse arrihet, do ta krijojë prodhuesin e katërt më të madh të veturave në botë. Kjo ide për marrëveshja duke nën diskutime tash e dy vjet.