Auto

Veturat në Shqipëri me 0 km 3 vitet e para s'kanë kolaudim, të përdorurat 1 herë në 2 vite

Veturat në Shqipëri me 0 km 3 vitet e para s'kanë kolaudim, të përdorurat 1 herë në 2 vite
 

Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa prej risive nga të cilat do të përfitojnë drejtuesit e mjeteve pas kalimit të kontrollit teknik të mjeteve rrugore (kolaudimi) tek shteti.

Duke e cilësuar koncesion absurd, Rama thotë se ky shërbim do të kryhet nga DPSHTRR dhe do t’u lehtësojë lëvizjen e 630 mijë automjeteve.