Auto

Toyota GR Yaris, një veturë e ndërtuar për gara dhe e adaptuar për rrugë

Toyota GR Yaris, një veturë e ndërtuar për gara dhe e adaptuar për rrugë
Foto: The Sun
 

Toyota GR Yaris shumë shpejt pritet të jetë në listën e veturave të preferuara të ithtarëve të veturave, shkruan “The Sun”.

Inicialet GR, janë për Gazoo Racing.