Auto

Volkswagen rrit investimet në lëvizjen elektrike

Volkswagen rrit investimet në lëvizjen elektrike
 

Grupi Volkswagen vazhdon të përqendrohet në transformimin drejt lëvizjes digjiitale dhe po riforcon investimet në teknologjitë e së ardhmes, më shumë se 50% krahasuar me 40% të pritshme.

“Kjo u njoftua pas një takimi nga Bordi Mbikëqyrës i grupit Wolfsburg”, sipas një deklarate të kompanisë.