Auto

Marrëveshja Mercedes-Aston Martin, aksione në këmbim të teknologjive

Marrëveshja Mercedes-Aston Martin, aksione në këmbim të teknologjive

Kompania Mercedes-Benz AG dhe Aston Martin Lagonda kanë rënë dakord të zgjerojnë partneritetin ekzistues të teknologjisë që nga viti 2013, me kompaninë gjermane që furnizon teknologji dhe përbërës të rinj në këmbim të aksioneve të Aston Martin.

Marrëveshja e bashkëpunimit strategjik kërkon që Mercedes-Benz AG të lejojë hyrjen në një sërë zgjidhjesh të përparuara të teknologjisë së lartë, përfshirë fuqitë hibride dhe elektrike të gjeneratës së ardhshme, si dhe pjesë të tjera.