Auto

Tesla e Elon Musk raporton fitime rekord

 

Tesla ka raportuar fitimet më të mëdha të tremujorit të mërkurën duke thënë se shpreson që të arrijë ndërkohë objektivin për gjysmë milioni makina të shitura këtë vit.

Performanca e mirë dhe ambiciet ishin një lajm i mirë për investitorët, që kanë fituar më shumë se 400 për qind deri më tani, këtë vit. Aksionet e Teslas u rritën sërish në bursa pas publikimit të raportit të fitimeve.