Auto

Mercedes kërkon tërheqjen e SUV-ve luksozë për shkak të problemeve elektrike

Mercedes kërkon tërheqjen e SUV-ve luksozë për shkak të problemeve elektrike
 

Mercedesi është duke tërhequr nga tregu vetura luksoze në SHBA për shkak të një problemi me sistemin elektrik.

Kompania gjermane kërkon tërheqjen e modeleve GLE-Class dhe GLS-Class të prodhuar ndërmjet 8 dhjetorit 2018 dhe 2 shkurtit të 2020-ës.