Auto

Datsun 240Z i vitit 1971 del në shitje për 111.000 dollarë

Datsun 240Z i vitit 1971 del në shitje për 111.000 dollarë

Vetura klasike japoneze e markës Datsun 240Z e vitit 1971 ka dalë në shitje për hiq më pak se 111 mijë dollarë.

Ajo ishte në një muze në Los Anxhelos deri në vitin 2002, dhe më pas u shit në vitin 2017, dhe ende ka të njëjtin pronar sot