Auto

BMW-ja rikthen 26 mijë vetura hibride nën dyshimet për defekte në bateri

BMW-ja rikthen 26 mijë vetura hibride nën dyshimet për defekte në bateri
 

BMW ka kthyer prapa një seri të veturave hibride për shkak të telasheve me pakot e baterive. Lista përfshin modelet X1, X2, X3 dhe X5, por edhe Seritë 3, 5 dhe 7.

Rikthimi vlen për modelet hibride të krijuara mes 20 janarit dhe 18 shtatorit sivjet. Sipas BMW-së, nga defekti janë të prekura 26700 vetura në gjithë botën.