Auto

MI: Po punojmë në krijimin e lehtësirave për veturat elektrike dhe hibride

MI: Po punojmë në krijimin e lehtësirave për veturat elektrike dhe hibride

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka pritur në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Importueseve të Autorizuar të Automjeteve të Reja (SHIAR), Zgjim Mitën dhe Fioret Pruthin, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Tutje thuhet se ministri shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar me këtë shoqatë në adresimin e problemeve të tyre në importin e veturave të reja.